Peetu at his favourite job

Peetu relaxing with "Mommy"

Saranevan Amon-Ra (Peetu)


Peetun kertomaa (kirjattu elokuussa 2005)

Kutsumanimi: Peetu

Virallinen nimi: Saranevan Amon-Ra

Lempinimi: Tällä hetkellä ne kutsuvat mua nimillä Mestari Pedersen, Pedro, Peepu, Peppu-Paavo, Peuhu... Joskus myös jostain syystä kuulen itseäni kutsuttavan Isoksi Pöhköksi.

Syntymäaika ja -paikka: 22.10.2004, Joensuu

Nimike tai tehtävä: Emäntä sanoo mua mammanpojaksi! Eli pidän huolta emännän tekemisistä ja olemisista.

Asuinpaikka: Helsinki

Perhe: Mami, isi, Dani-poika (se on ihmisten poikanen) ja tytöt Kiki ja Fenja.

Lempiruoka: Kaikki mitä voi purra ja niellä, eikä emäntä kiellä!

Lempilelu: Pallot ovat mieluisia, ja kongit. Frisbee ulkoleikeissä ykkönen!

Paras ystävä: Mami.

Harrastukset: Ruusujen hoito (hyppään ruusupensaaseen tutkimaan kukkasia lähietäisyydeltä, erityisesti tykkään hoitaa punaisia ruusuja).

Eniten inhoan: Pahanenteisiä sanoja "katsotaanpa Peetu sitä jalkaa/pyllyä/häntää/naamaa/kynttä..." emännän tai isännän suusta. Silloin otan jalat alleni ja koetan muuttua vallan näkymättömäksi. Yritän myös hymyillä niin leveästi kuin osaan, jos se vaikka hellyyttäisi kotiväen pois katsastushommistaan.

Pahin kolttoseni: Noo, jos jotain olen joskus tehnytkin, on se ihan kotiväen omaa syytä: parit takit ja yhden repun olen vetänyt alas henkarilta, ja vähän hampailla niitä hamunnut... Tämä johtui ainoastaan siitä, etteivät ne onnettomat ihmiset tajunneet ajoissa, että mun tarvitsee yölläkin päästä olemaan lähellä, ainakin samassa huoneessa, eikä kaukana eteisessä yksinäni. Olenhan seurakoira enkä mikään eteiskoira!

Hartain toiveeni: Saada jatkaa elämää samaan malliin kuin tähänkin asti, vaikkakin olisi kivempi, jos kotiväki ymmärtäisi olla vielä enemmän seurakoiriensa kanssa. Eihän mikään voi olla tärkeämpää kuin oma kromfohrländer-mallinen seurakoira!

Back

 
 
Kromfohrländer
Our kromis
Memories
Photo galleries
History & plans
Kromi links