Kiki, Summer 2005

Kiki barking at a squirrel

Krumme Furche Waikiki (Kiki)


Kikin kertomaa (kirjattu elokuussa 2005)

Kutsumanimi: Kiki

Virallinen nimi: Krumme Furche Waikiki

Lempinimi: Yleensä minua kutsutaan korrektisti omalla nimelläni, siis Kikiksi. Korrektius ennen kaikkea! (Mami lisää: kutsutaan kyllä myös Kipiksi ja Kikkuraksi)

Syntymäaika ja -paikka: 3.2.2004, Rantasalmi

Nimike tai tehtävä: Olin kuulemma jo ihan pikkupentuna kova pussailemaan, ja mikäs siinä: koen ihmisten ja kanssaeläinten ilahduttamisen suukoilla ja hypyillä minulle annetuksi elämäntehtäväksi.

Asuinpaikka: Helsingin keskustassa, siis ihan liian lähellä sitä hirmuista liikennettä ja laumoissa liikkuvia ihmisiä. Haluaisin muuttaa maalle, mutta en tiedä miten saisin ujutettua tämän ajatuksen myös kotiväen mieleen... Olenhan ihan selvästi maalaistyttö, luotu juoksemaan pelloilla ja metsissä tuulen tuivertaessa korvissani.

Perhe: Isi, mami, Dani, Peetu ja Fenja.

Lempiruoka: Olen yrittänyt kertoa kotiväelle, että tykkään eniten kaikenlaisesta paistetusta ja rasvaisesta ruuasta, ranskalaisista, sipseistä, juustonaksuista, ja juustosta ylipäänsä, muttei mielimenuni ole vielä mennyt heille perille. Isin itsetekemät erikoisruuat ovat myös mieleeni, ainakin niitä grilliruokia odotellessa.

Lempilelu: Mitä vinkuvampi lelu, sitä parempi. Fenjalle tykkään näyttää kuka käskee.

Paras ystävä: Isi.

Harrastukset: Haluaisin vielä useammin mennä katselemaan oravia metsiin! Oravat ovat hauskinta mitä tiedän, hyvien pitkien unien lisäksi. Talvisin mieliharrasteeni on lumihiutaleiden pyydystäminen.

Eniten inhoan: Kaikenlaista riitelyä, huutamista, trafiikkia, ja hälinää. En myöskään halua missään olosuhteissa olla perheestäni erossa. Jos on maailmassa olemassa paikkoja jonne länderi ei jostain ihmeellisestä syystä pääse, ei sellaisiin paikkoihin ole mitään syytä mennäkään!

Pahin kolttoseni: Silloin kun olin ihan pieni ja jouduin nukkumaan yksin eteisessä, taisin vähän raaviskella oviin painavia vastalauseitani halutessani liittyä muiden joukkoon makuuhuoneeseen.

Hartain toiveeni: Haluaisin oppia kiipeämään puuhun, jotta voisin katsella niitä oravia vähän lähemmin!

Back

 
 
Kromfohrländer
Our kromis
Memories
Photo galleries
History & plans
Kromi links